Salmonellavarning

Tack för din varning!
Det behöver inte utgöra någon risk beroende på hur hög halten är, eftersom hundars och katters matsmältningssystem är anpassat för att kunna klara av hög bakteriehalt i kött, men det kan ju vara bra att tänka på.
Är kontamineringen så kraftig att den utgör en risk även efter tillagning så är det ingenting som djuren klarar av att stå emot.
Hälsningar Sarah Siverman, fd. sajtvärd BARF I Fokus
www.BARFmycat.com, kontakt: Sarah@BARFmycat.se
~ Ej längre aktiv på iFokus ~
Ja tyvärr finns det ju ingen vidare info om det, men jag tänkte ändå jag skulle lägga upp information här. Sen får ju folk göra som de vill! Inte lönt att gå och oroa sig i onödan heller. Men det finns kanske någon här som har köttfärs från ICA och inte visste om det.

Salmonellan var bgara i den irländska färsen, så köper man svensk så klarar man sig (som oftast )!
Sajtvärd på Kennel iFokus, medarbetare på BARF iFokus