Annons:
Etikett08-recept-matscheman
Läst 1384 ggr
Alexandra-S
2017-02-04 11:10

Ingredienser och matschema

Hej! Jag är helt ny på det här med BARF och skulle gärna ta emot lite hjälp från er som har koll 🙂

I höstas malde vi ner ca 50 kg slaktrens från nöt och älg. Vi kokade ungefär hälften av det malda köttet. Vi sparade även endel ben som vi frös ner. Nu har vi äntligen flyttat till hus och kan därför ha frysboxen med hundmaten hemma!

Hur använder vi på bästa sätt den maten vi har? Och vad behöver vi ha utöver den? Vi vill barfa helt och hållet och inte bara använda det som komplement till annan mat.
Hur mycket behöver man variera med annat kött såsom kyckling och fisk osv? Och hur mycket ägg och grönsaker? Vitaminer och tillskott har jag rätt bra koll på, det är mer förslag på hur jag ska variera maten på bästa sätt.
Hur skulle en veckas utfodring se ut ungefär? 🙂

Besök gärna vår blogg: www.gizmo.webdon.nu

Annons:
vallhund
2017-02-04 16:43
#1

Här hittar du förslag på veckoscheman o recept samt en del övrig info som du kan utgå från
http://www.jipotimas.se/zencart/index.php?main_page=page_3&zenid=tour8k9200kemehhf9up2ttmm6

Varför kokade ni köttet?

ISIS anhängare anser sig inte heller vara sektmedlemmar.

Värd på Amstaff, BARF , Beroenden samt Multikulturellt .

Medis på  Border Collie samt Cancer, Choklad, Kennel o Psykologi.

 

Upp till toppen
Annons: