07. Allmänt om BARF

Vilka märken är bra resp. dåliga för hund och katt

2015-11-09 17:43 #0 av: Fabolousdolls

Hej alla,

Jagr ganska ny på det här med barf och har funderat på att göra själv, men också köpa fryst färskfoder!

Hunden äter allt, alla märken, men vilka är bäst näringsmässigt, men ändå ok pris?
Katten som barfas delvis äter vom och kattemats köttbullar de går ju ner, men hon är inte överlycklig... tänkte prova mush cat helfoder nu när det kommer, men det är ju ganska dyrt när man har många djur!

Tacksam för bra och prisvärda märken som sagt.

Anmäl
2015-11-09 20:30 #1 av: MaritaBo

Först, en katt kan INTE äta färskfoder ämnat för hund. Men tvärtom går faktiskt bra, då en hund inte är lika "krävande" som en katt. 

Mush är ju helt klart outstanding anser jag, då det liknar mer Barf än färskfoder (vitaminerat) gör. 

Annars tycker jag att Nordic, Priima (spannmålsfria) och Pondus är bra och prisvärda. Dock har de ingen kattmat.

Anmäl
2015-11-09 20:56 #2 av: Fabolousdolls

Tack Maritabo :) komiskt mannen i djuraffären sa samma, du kan ge hunden samma färskfoder som du ger katterna funderar på att köpa hela lådor för att få ner pris, sen vill jag nog gå med i Mush uppfödarklubb om tjejerna nu äter Mush för katt :) spännande är det iallafall, snart får vi hem ännu en kattunge och vill gärna att han hel barfas precis som min andra kattunge ska göra. Vi får se med mammakatt, hon hatar verkligen barf och kött :( hoppas hon ger det en chans... hon har aldrig ens smakat och tar torrfodret istället. Hon är så bestämd...

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.