01. Börja BARF:a

Mush Vaisto "praktiska" frågor

2014-06-19 18:04 #0 av: FeliciaS

Hej!
Hur långt i förväg (innan måltid) ska man ta fram Mush Vaisto ur frysen? Ska det tinas i kylskåp eller rumstemperatur?

Anmäl
2014-06-20 14:33 #1 av: vallhund

Ingen aning. Iofs använder jag inte fabrikstillverkad mat, jag utfodrar vanligtvis med foder direkt ur frysen.

ISIS anhängare anser sig inte heller vara sektmedlemmar.

Värd på Amstaff, BARF , Beroenden samt Multikulturellt .

Medis på  Border Collie samt Kennel o Psykologi.

 
Anmäl
2014-06-21 17:00 #2 av: [fabienne]

Jag tog fram en dagsranson med bullar ur frysen kvällen innan och lät det tina i kylskåp över natten. :)

Anmäl
2014-06-21 20:03 #3 av: FeliciaS

Jag tog också fram och la en i frysen under natten (börjar med en åt gången som jag blandar med torrfodret valpen är van vid) och då hade den tinat :) Ställde fram lite innan jag gav sen så det var rumstempererat. Hon är helt tokig i dem, haha! 

Någon som vet hur länge de håller i kylen? Jag äter inte kött själv därav har jag noll koll på upptiningstid eller hållbarhet :P

Anmäl
2014-06-23 18:36 #4 av: [Annamaja27]

Jag lägger dem frysta i matskålen så får katterna äta när de har tinat. Mina katter äter mest på natten så jag lägger fram ett antal innan jag går och lägger mig.

Anmäl
2014-06-24 08:41 #5 av: Sarah-S

Jag tar fram nästa måltid ur frysen och lägger i kylskåpet när jag ger mat
Tror att hållbarheten är 24-36 timmar i kylskåpet

I'm only responsible for what I say, not for what you understand

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.