
torkat!
Vill torka kycklinginälver, hur går jag till väga?

Har bara hört talas om torkat hjärta o lever från kyckling, lång tid på låg värme med ugnsluckan en aning på glänt. Aldrig gjort det själv.
ISIS anhängare anser sig inte heller vara sektmedlemmar.
Värd på Amstaff, BARF , Beroenden samt Multikulturellt .
Medis på Border Collie samt Cancer, Choklad, Kennel o Psykologi.

ingen som vet hur längew, ungefär? vill övereraska en polare som har hund….

Modifiera detta receptet?
http://underbarahund.se/torkad-kyckling/
http://www.bukefalos.com/search/6628510/?q=torkad+kyckling&o=date&c[node]=55
ISIS anhängare anser sig inte heller vara sektmedlemmar.
Värd på Amstaff, BARF , Beroenden samt Multikulturellt .
Medis på Border Collie samt Cancer, Choklad, Kennel o Psykologi.
Har inte torkat kyckling själv men har torkat grishjärta. Hade det på lägsta temperaturen min ugn har, 75 grader. Satte igång vid 10 tiden och det var väl färdigt vid 20-21 tror jag? Då var bitarna inte helt torra utan hade lite fukt kvar i. Det tar tiiiiiid. Skiva tunt, eller ”hacka” i små bitar så går det fortare! Jag hade mina i tunna skivor - nästa gång blir det nog småbitar så jag har färdigt godis.
Johanna - Instagram