Annons:
Etikett06-vänja-djuren-vid-rå-föda
Läst 1368 ggr
Maleficum
2017-01-24, 12:16

Fjants första träff med rå kycklingvinge!

Var på coop i söndags med brorsan och såg då att de rea ut ekologiska kycklingvingar, tänkte att det var ju perfekt som lite extra gottis till Fjant (tre stora vingar på 400g för 4kr).

Idag tänkte jag att han skulle få sin första vinge (de andra la jag i frysen). Nu hör ju till saken att Fjant är en 14 årig vovve som levt på torrfoder och en och annan matrest från bordet och lite råa köttslamsor från rensat kött då och då (brukar även ge brosk och annat krafs när jag gjort hel kyckling och rensat den).

Vi hade en ganska lång konversation angående denna "lilla" vinge som kan ses i denna (och nästa) film! Tyvärr lite skakiga filmer eftersom jag höll i kameran utan att titta direkt i den och sikta.

Instagram: @theblindbunny
http://www.tizzys.n.nu

Annons:
Maleficum
2017-01-24, 12:18
#1

Han viste väl inte riktigt vad han skulle göra med det. Sluta med att jag körde den en kortis med lite vatten i micron så det yttersta blev lite tillagat och kasta ut den i trädgården och då gick det liiite bättre. Men är fortfarande en stor bit kvar av den och Fjant försöker prata sig till hjälp hos mig :P (samtidigt som han gömt den i sin bädd eftersom grannhunden kom ut och skällde på honom).

Instagram: @theblindbunny
http://www.tizzys.n.nu

supernatural
2017-01-30, 20:39
#2

Hahaha nää vad söt!! ❤️

❤️ - Med kärlek, utan våld - Hjärta

Upp till toppen
Annons: