Annons:
Etikett07-allmänt-om-barf
Läst 1142 ggr
Fabolousdolls
2015-11-09, 17:43

Vilka märken är bra resp. dåliga för hund och katt

Hej alla, Jagr ganska ny på det här med barf och har funderat på att göra själv, men också köpa fryst färskfoder! Hunden äter allt, alla märken, men vilka är bäst näringsmässigt, men ändå ok pris? Katten som barfas delvis äter vom och kattemats köttbullar de går ju ner, men hon är inte överlycklig… tänkte prova mush cat helfoder nu när det kommer, men det är ju ganska dyrt när man har många djur! Tacksam för bra och prisvärda märken som sagt.

Mvh

Stéphanie med ragdolls på S*Fabolousdolls

www.fabolousdolls.se

Kattblogg: http://www.fabolousdolls.se/68034780

Annons:
MaritaBo
2015-11-09, 20:30
#1

Först, en katt kan INTE äta färskfoder ämnat för hund. Men tvärtom går faktiskt bra, då en hund inte är lika "krävande" som en katt. 

Mush är ju helt klart outstanding anser jag, då det liknar mer Barf än färskfoder (vitaminerat) gör. 

Annars tycker jag att Nordic, Priima (spannmålsfria) och Pondus är bra och prisvärda. Dock har de ingen kattmat.

Fabolousdolls
2015-11-09, 20:56
#2

Tack Maritabo :) komiskt mannen i djuraffären sa samma, du kan ge hunden samma färskfoder som du ger katterna funderar på att köpa hela lådor för att få ner pris, sen vill jag nog gå med i Mush uppfödarklubb om tjejerna nu äter Mush för katt :) spännande är det iallafall, snart får vi hem ännu en kattunge och vill gärna att han hel barfas precis som min andra kattunge ska göra. Vi får se med mammakatt, hon hatar verkligen barf och kött :( hoppas hon ger det en chans… hon har aldrig ens smakat och tar torrfodret istället. Hon är så bestämd…

Mvh

Stéphanie med ragdolls på S*Fabolousdolls

www.fabolousdolls.se

Kattblogg: http://www.fabolousdolls.se/68034780

Upp till toppen
Annons: